Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Aston Villa, Brewster, Henderson και UCL

Ο Klopp για Aston Villa, Brewster, Henderson και UCL

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Aston Villa και αναφέρθηκε στον αντίπαλο των Reds, το μέλλον του Rhian Brewster και τον Jordan Henderson, που δεν είναι πλέον τραυματίας.

Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Γερμανό αφορούσε το μέλλον του Rhian Brewster:

“ Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, οπότε δεν υπάρχει κάτι να πω. Ίσως η συνέντευξη τύπου πραγματοποιείται πολύ νωρίς! ”

“ Ο Rhian δεν μπόρεσε να φτάσει μακριά εδώ, αλλά έχει κάνει μεγάλα βήματα στον τομέα της βελτίωσης. Επίσης είχε τραυματιστεί σοβαρά (2018). ”

Πόσοι παίκτες περιμένει να αποχωρήσουν:

“ Πόσοι περιμένω να αποχωρήσουν; Δεν υπάρχει νούμερο. Τα μεταγραφικά παράθυρα για τους οπαδούς και για τα media έχουν να κάνουν με το ποιον θα φέρεις, αλλά το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι το ρόστερ της. Δίνει στα παιδιά την αίσθηση ότι βρίσκονται στο σωστό μέρος και ότι η ομάδα τους χρειάζεται. ”

“ Πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε μερικά προβλήματα. Μερικές φορές πρόκειται για δανεισμούς και μερικές φορές μια ομάδα θέλει να αγοράσει έναν παίκτη. Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών του ρόστερ. Μπορώ εύκολα να δουλέψω με ένα ρόστερ 20-25 παικτών, ειδικά σε αυτή τη μεγάλη σεζόν, αλλά αν ένας παίκτης δεν νιώθει (ότι μπορεί να παίξει) τότε πρέπει να το συζητήσουμε. ” Είπε ο Klopp.

Για την αλλαγή στον κανονισμό των χεριών:

“ Αυτό που όλοι θέλουμε από το VAR είναι μεγαλύτερη σαφήνεια, να παίρνει τη σωστή απόφαση. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τους κανονισμούς, όσο πιο απλούς γίνεται. Υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνουμε μέχρι να βρούμε την απόλυτη σαφήνεια. ”

“ Υπάρχει ακόμη περιθώριο για μερικές δύσκολες και περίεργες μελλοντικές αποφάσεις. Ξέρω πως οι διαιτητές δεν θέλουν να το κάνουν, αλλά πρέπει να παραμείνουν πιστοί στους κανόνες. ”

“ Του Eric Dier ήταν χέρι εκείνη τη στιγμή, λόγω των κανόνων. ”

Αν χρειάζεται βελτίωση η ομάδα του:

“ Αν θέλουμε να επιτεθούμε για τον τίτλο της Premier League φέτος, θα πρέπει να βελτιωθούμε γιατί και οι άλλες ομάδες το έχουν κάνει. ”

Για την Aston Villa:

“ Η Aston Villa είναι μια από τις ομάδες που βελτιώθηκαν. Οι μεταγραφές των Traore και Barkley ήταν κορυφαίες. ”

Για τον Curtis Jones:

“ Ο Curtis έχει βελτιωθεί πολύ και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό επίπεδο. Έχει ωριμάσει και είναι πολύ καλό που τον έχουμε μαζί μας. Αποτελεί ένα κανονικό μέλος αυτής της ομάδας και αυτό είναι από μόνο του ένα επίτευγμα. ”

“ Είναι ήδη μπροστά από το ηλικιακό του γκρουπ. ”

Για τον όμιλο της ομάδας στο Champions League:

“ Ο λόγος που βρίσκονται εκεί αυτές οι ομάδες, είναι επειδή είναι καλές. Η Atalanta αποτελεί την έκπληξη των τελευταίων ετών και ο Ajax φημίζεται για την εντυπωσιακή ανάπτυξη που προσφέρει στους νέους παίκτες. ”

Για τον Henderson που επιστρέφει:

“ Ο Hendo θα συμμετάσχει στην σημερινή προπόνηση. Θα δούμε. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είναι πλέον τραυματίας. Τώρα θα δούμε αν μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και αν θα είναι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα. ”

“ Είναι ξεκάθαρο πως ο Hendo θα αξιοποιήσει τον χρόνο της διακοπής των εθνικών ομάδων. Προπονήθηκε μόνο για 4 ή 5 μέρες για εμάς πριν την έναρξη της σεζόν. ”

Για την διακοπή των εθνικών ομάδων:

“ Δεν θέλω να φανεί πως μιλάω χωρίς σεβασμό, αλλά νομίζω πως όλοι θέλουν με τις οικογένειες τους αυτή τη στιγμή. Αυτό ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές. Οπότε ναι, ανησυχώ λίγο. ”

“ Είναι δύσκολο να έχεις επαφή με όλες τις ομοσπονδίες του κόσμου. ”

Έτοιμος να επιστρέψει ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com